Artikel 36 van 199

LED kaars Deluxe drijfkaars | roze 2 st

€ 19,95 € 9,50 (inclusief btw)
Het artikel is (tijdelijk) uitverkocht.

Deze mooie wax LED drijf kaarsen zijn een echte innovatie.  Ze lijken net op echte kaarsen!
De natuurlijk vlam met een real flame effect maakt de illusie perfect samen met de gepatenteerde ‘spiegel’ die doet denken aan gesmolten was!  Het zacht flikkerende vlammetje creëert een uitnodigende en rustgevende sfeer.

Super sfeervol in een windlicht met water, een houten bak, vijver of schaal met water.

BELANGRIJK om te weten!

De drijfkaarsen werken alleen in combinatie met een Deluxe Homeart afstandsbediening! Er is namelijk geen aan/uit knop. De drijfkaarsen hebben aan de onderkant 2 metalen 'puntjes' en dit zijn sensoren waarbij als de kaars in het water ligt en met de afstandsbediening wordt aangezet de kaars aangaat. Het is belangrijk om te weten dat de kaars in het water moet liggen om de drijfkaars met de afstandsbediening aan te zetten! Anders zal deze niet aan gaan! De drijfkaars kan soms in de slaapstand gaan staan, even optillen en terugplaatsen in het water en hij doet het weer. De drijfkaarsen zijn verkrijgbaar in creme , paars en roze. Deze drijfkaars heeft een afmeting van 5,5 cm hoog en 6,1 cm in doorsnee.

Prijs is per set van 2 en exclusief accessoires & incl batterij.

Afmeting:(h) 5,5 cm  x (doorsnede) 6,1 cm

 

 

 

 

© 2014 - 2024 Neys Lifestyle - Landelijke woonaccessoires webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel